Hirdetés

Ebben a 3 csillagjegyben bízhatsz a legjobban, ha titkot árulsz el!

Mindenkinek vannak titkai, ehhez kétség sem fér. Egyesek megtartják maguknak, miközben mások olthatatlan vágyat éreznek, hogy legalább egy vagy két emberrel megosszák azt. Ilyenkor mindig az a legnagyobb kérdés, hogy kiben lehet a legjobban megbízni, ki az, aki biztosan nem adja tovább a rábízott információt? Ha érdekel, hogy mely csillagjegyek birtokában vannak a legnagyobb biztonságban a féltve őrzött titkaid, akkor olvass tovább. Ők az ászok a témában.

Skorpió

A titokzatosság nagy királya. Mások titkait ugyanolyan jól képesek megőrizni, mint a sajátjaikat. Az igaz, hogy érdeklődnek minden dráma és bonyodalom iránt, de abban biztos lehetsz, hogy ha megkéred, akkor egy teremtett léleknek sem fogja tovább adni, amit elmondasz neki. Mivel a barátság számára az egyik legfontosabb dolog a világon és az emberek bizalmával sem szeret játszadozni, soha nem vinné rá a lélek, hogy kipletykáljon bármit is, amit nem szabad.

Bak

A Bak soha nem hagyná, hogy a jó hírnevén csorba essen. Erkölcsi alapelveihez minden egyes szituációban tartja magát, amibe az is beletartozik, hogy soha egyetlen rábízott titkot sem ad tovább, mivel nagy tiszteletben tartja mások érdekeit. Bölcs típus, aki nem játszik mások bizalmával. Mindig úgy bánik másokkal, ahogyan azt ellenkező esetben el is várja. Az őszinteség nagyon fontos számára és minden szavának súlya van.

Szűz

Bár nagyon jó elemző képességgel van megáldva, szimpátiát és együtt érző gesztusokat aligha lehet elvárni tőle. Az érzéseit nagyon nehezen vagy szinte nem is fejezi ki, viszont abban biztos lehetsz, hogy ha rábízol egy titkot, azt rajta kívül senki nem fogja megtudni. Ha nem is tud segíteni a lelki problémákban, az érzéseidet és a bizalmadat mindig tiszteletben fogja tartani.

forrás: tudasfaja.com

loading...
Hirdetés

25 bölcs kínai közmondás

A kínai civilizáció az egyik legrégebbi a Földön. A kínai írások több mint ötezer évesek, ezért különböznek annyira más országok közmondásaitól, amelyek jobban hasonlítanak egymásra. A kínai nép bölcsessége az ember belső világáról, a boldogságról és a bölcsességről egyértelműen tükröződik ezekben az ősi, rendkívül mély értelmű mondásokban, amelyek még ma is megállják a helyüket. Végül is egy több ezer éves tapasztalattal rendelkező nép nem adhat rossz tanácsokat.

1. Élj, és őrizd meg a nyugalmadat. Eljön az idő, amikor a virágok maguktól kinyílnak.

2. Az élet igazi trükkje az, hogy fiatalon haljunk meg, de a lehető legkésőbb.

3. Ne attól félj, hogy lassan haladsz. Attól félj, hogy megállsz.

4. Ne beszélj, ha ezzel nem teszed jobbá a csendet.

5. Az erős áthalad az akadályon, a bölcs végighalad a teljes úton.

6. Az ezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik.

7. A kunyhó, ahol nevetnek, gazdagabb, mint a palota, ahol sírnak.

8. Az ostobának a boldogság is csak ostobaság.

9. Ha megbotlottál, és elestél, az még nem jelenti azt, hogy rossz irányba mész.

10. Mindig nézd a dolgok fényes oldalát, ha pedig nincs ilyen, dörgöld addig, amíg kifényesednek.

11. Minden, ami történik, idejében történik.

12. Az, aki rámutat a hibáidra, nem mindig az ellenséged. Az, aki a jó tulajdonságaidat emlegeti, nem mindig a barátod.

13. Ne attól félj, hogy nem tudsz valamit. Attól félj, hogy nem tanulod meg.

14. A tanítók csak az ajtót nyitják ki, belépned neked kell rajta.

15. Bármilyen erősen is fújjon a szél, a hegy soha nem fog meghajolni előtte.

16. Nincsenek hibátlan barátok, ha folyton hibákat keresel, végül barátok nélkül maradsz.

17. Az otthon ott van, ahol a gondolataid megnyugszanak.

18. A boldogtalanság azon az ajtón jön be, amit te magad hagytál nyitva előtte.

19. Azoknak, akik képesek elpirulni, nem lehet fekete a szíve.

20. Inkább légy ember egyetlen napig, mint árnyék ezer napig.

21. Győzelem előtt a legnehezebb ellenállni a kísértésnek.

22. Az az ember, aki elhordott egy egész hegyet, kis kavicsok elhordásával kezdte a munkát.

23. Ha hibázol, az a legjobb, ha tudsz nevetni rajta.

24. A legalkalmasabb idő a fák ültetésére húsz évvel ezelőtt volt. A következő legalkalmasabb pillanat most van.

25. Senki sem tér vissza úgy egy utazásból, ahogy elindult.

loading...
Hirdetés

10 jele annak, hogy egy okos, és bölcs nő vagy!

Az értelmes nő okos, türelmes, és mindig elégedett önmagával! Mindezek mellett még rendelkezik néhány erénnyel, melyeket az alábbiakban sorolunk fel.

1. Nem megszállottja a férfiaknak, annak ellenére, hogy az ő életében is jelen vannak és lesznek az erősebb nem képviselői. Az ő világa azonban nem forog körülöttük. Megérti, hogy az ellentétes nemhez fűződő viszony fontos, de nem ez a boldogság mértékének mutatója. Hobbija, barátai és munkája van. Tiszteli önmagát, de nem hiszi, hogy a nő érvényesülésének egyetlen módja, ha egy férfi áll mellette.

2. Őszinte önmagával szemben, mert tisztában van azzal, hogy az őszinte valóság is jobb az illúzióknál és az önámításnál. Nem keres olcsó kifogásokat sem önmaga, sem társa számára, és soha nem jellemző rá a „rózsaszínű” ködön át történő látásmód.

3. Nem rendez jelenetet, és őszintén kifejezi az érzéseit. Ha örül, teljes lelkéből teszi, és azt sem rejti véka alá, ha szomorú. Ellenben soha nem rendez jelenetet, főleg a nyilvánosság előtt.

4. Empatikus lélek, ért az emberek nyelvén, könnyen kiismeri őket, ezért nehéz hazudni neki. Mindig nyitott és kész segíteni másokon, nem irigy, mindig barátságos és közlékeny.

5. Rég megtalálta önmaga stílusát, és nem a divatnak él. Tudja, hogy nem tud mindenkinek megfelelni és nem is akar.

6. Határozott elvekkel rendelkezik, de az élet arra is megtanította, hogy néha kompromisszumokat kell kötni. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a végletekig kitart elvei mellett, és ilyenkor semmi nem képes hatni rá. Ez nem azt jelenti, hogy makacs lenne, véleményét megváltoztathatja, de ez csakis saját döntése alapján történhet meg.

7. Meg tud bocsájtani, hiszen tisztában van azzal, hogy ideális ember nem létezik. Mindenki tévedhet, ő viszont képes a megbocsájtásra anélkül, hogy később a szemünkre vetné.

8. Mindig a jelenben él, a múltjából ugyanis csak a tapasztalatait tartja meg. Nem rágódik azon, hogy mi lehetett volna, hiszen tisztában van azzal, hogy aki a jelenben él, csak az nem sajnálja a múltat.

9. Harmóniában él önmagával, elfogadva magát olyannak, amilyen.

10. Minden körülmények között képes nő maradni, függetlenül a tapasztalatától, és a bölcsességétől. Szereti a virágokat, a barátokkal való beszélgetéseket és az élet apró örömeit. Nem szégyell sírni egy romantikus film alatt és mindig békében él önmagával.

Az okos nő, nem mindig a társadalom követelményeihez igazodva él. Hiszen mindannyiunk számára megvannak a célok és a bejárandó utak az életben. Ellenben nagyon fontos, hogy elfogadjuk önmagunkat, mert csak így találhatunk rá a helyes útra és életünk csak ilyen módon lehet mentes a csalódásoktól, a kétségektől és az irigységtől.

forrás: filantropikum.com

loading...

online számológép, számológép google, számológép használata, számológép letöltés, számológép ár, tudományos számológép, számologép játék, számítógép, százalékszámítás, egyszerű számológép, online számítás, online kalkulator, netes számológép, calculate, google calc, calculator online simple, calculator, faktoriális kalkulátor, törtszámítás online